onsdag 15 april 2009

Om surfare

Mer än 1 000 tittare de första två månaderna är faktiskt inte så illa väl? Men - vad tittar Ni efter egentligen? Inte är det väl bokstäver ordnade på visst sätt? Kommentarer har ju i stort sett uteblivit. Eller är det så att surfare tittar, läser och går vidare utan att reagera på annat än bilder? Kanske ses det i allmänhet som alltför besvärligt att prestera något som kan tänkas vara tänkvärt. En annan eller en överensstämmande åsikt.

Nu får vi se om fler bilder hjälper. Här har vi platsen där vi lämnat bilen på vintern för vidare färd till Avanäs på, och tolkande efter snöskoter. Birgit tar sig en whisky innan hon lämnar bilen.
Sedan är vi klara för avfärd. Framme i Avanäs grillas det på terrassen ner mot sjön. Så åks det på liggunderlägg utför den branta strandbrinken. Jag badar alltid utomhus i Avanäs, men på vintern är det svårt att komma ned i sjön. Torr blir man om man kör några varv runt huset med skotern. Nu var det väl f-n om inte åtminstone något sarkastiskt kommer!

Jag lade förresten in några bilder från Berlin till inlägget "Insändaren" under Int. politik o kom.-politik. Berlinmuren är väl okänd för de unga (nästan ingen historia i skolan) och snart glömd av många äldre?

2 kommentarer: