lördag 21 mars 2009

Politikerbloggen

Du har kanske sett att jag under Intressanta svenska bloggar har en länk till Politikerbloggen. Under Debatt och Direkt i överkant hittar du där nog en del att läsa förutsatt att du bryr dig om vad politiker av alla slag sysslar med, tänker och torgför. På sidan Hem kan man ibland hitta en del som andra media tror kan vara farligt för svenska folket att läsa.

Just nu kan man läsa om mordhot mot migrationsminister Tobias Billström och Dan Eliasson. Dan Eliasson är generaldirektör för Migrationsverket och socialdemokrat. Säpo vet vem brevskrivaren är och rättegången mot honom väntas starta i maj.

I brev den 20 juni 2007 skriver han t.ex.:
“Vi kan fånga er. Har adress, foto, bilnummer, jobbrum, i vilken stol ni sitter, men vill inte… Vi ska problem som krig. Ska döda diplomatiska personer som Eliasson, Billström och annat personer i alla plats sedan vi gå tillbaka till Irak för ni gjort svek…. Vi kan också hota er… Fånga era diplomatiska personer som minister eller advokater, men vi vill inte krig mellan oss… Två veckor sedan vi kunde ha dödat era ministrar lätt i Malmö men vi sagt låta bli det problem. Måste det bättre ni göra bra beslut, gamla irakiska flyktingar vill stanna utan problem.”

I brev den 27 mars 2008 skriver han:
“Här idiot Tobias du kan sitta i hemmet det är bättre till dig eftersom du göra problem och krig med folk, därför vi lova och tusen gång lova vi skall döda dig i alla fall du vet hundra procent eftersom vi känner dig du är fienden emot oss… och om du byta inte det beslut till de 1700 personer tidigare har bott i Sverige som stanna här att permanent uppehållstillstånd och sedan tills fredag vi träffa dig som ska döda dig kan och vi lova lova lova lova vi ska döda dig sedan vi tillbaka och vi betala till en person mycket pengar bara ska döda dig i alla fall och varje dag vi ser på dig och lyssna på dig.”

Vi lär ha uppemot 300 000 islamitiska invandrare och flyktingar i Sverige. Bland dem finns en del fundametalistiska islamiter. Det vet vi, och kanske är inte svenskarna i gemen mogna att sansat ta del av hur de tänker. Jag har tidigare visat utdrag ur Hamas stadgar i det jag skrivit om kriget i Gaza, som nu är ett krig i Israel, därför att det är där Hamas raketer briserar. Se Under Tro och vetande eller Internationell politik.

Det är nu ganska länge sedan det från islamitiskt håll väcktes förslag om att islamsk lag skulle kunna gälla islamiter i Sverige. Naturligtvis helt otänkbart så länge man inte är en majoritet. Sverige är sekulärt. Vi skiljer noga på religion och politik har demokrati och religionsfrihet, något man saknar i islamska fundamentalistiska samhällen.

Jag är i alla fall övertygad om att våra invandrade islamister i allmänhet förstår att svensk lag skall gälla i Sverige. Att nuvarande svårigheter här och där i umgänget (t.ex. i Rosengård) skall upphöra så småningom.

Islamism är ordet för politisk/religiös ideologi. Det används inte här ovan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar