söndag 18 januari 2015

Sveriges regering är vilse i pannkakssmeten


Jag börjar med ett ord, som egentligen inte behöver kommenteras decemberöverenskommelsen. Vem tror att den skall hålla i fyra år? Att Alliansen skall ligga platt och Sverigedemokraterna inte rösta med den ene eller den andre? Att Löfven skall åstadkomma något eget med Alliansens budget det första året. Är det då pannkakan blir klar?  Jag förstår inte hur Stefan Löfven tänker, inte de andra ministrarna heller?

Löfven och hans utrikesminister börjar med att redan i regeringsförklaringen ange att de omedelbart skall erkänna staten Palestina. En stat som styrs av al Fatah och Hamas. Al Fatah är den största gruppen i PLO, vars militära gren, Al-Aqsa är terroriststämplad av EU, USA, Canada och Japan.

Hamas är ideologiskt i klass med Islamska Staten, IS, om än inte lika militärt starkt. Hamas är de som i många år kontinuerligt raketbeskjutit civila i Israel. Därigenom har de bl.a. förhindrat allvarligt menade fredssamtal med Israel. Hamas yttersta mål sägs vara att återupprätta en alltigenom islamsk palestinsk stat.

Var gränserna för denna stat skall sättas är oklart och beroende på vem inom Hamas som uttalar sig och när det sker. I värsta fall är det allt det område som någon gång varit behärskat av muslimer och då innefattar det Spanien, norra Afrika, sydöstra Europa upp till Wiens utkanter, liksom Mellanöstern.

Den målsättningen förnekas dock vad jag vet av nutida Hamasledare, då de uttalar sig inför västliga media. Sådana uttalanden är dock tydligen av intet värde. Kvar står nog stadgarnas målsättning att alla judar skall dödas och allt f.d. islamskt område återerövras.

Hassan Moussa, som sitter på en rad muslimska förtroendeposter, uttalar sig på ett sätt gentemot svenskar och svenska media och på ett helt annat sätt på arabiska inför muslimerna i moskén på söder i Stockholm eller utländska media.

Då Al Jazeera intervjuat honom har han flera gånger påstått att moskébranden i Eskilstuna är inledningen på ett folkmord på muslimer i Sverige. Han använder också uttrycket islamocaust som en omskrivning av holocaust.

I början av det här året sände Al Jazeera ett debattprogram, som nu finns på Youtube. Där ger Moussa samma budskap igen om ett nu påbörjat svenskt folkmord på muslimer. Han anger flera orsaker till svensk islamofobi. Hatet mot islam, som han tydligen erfar, beror på undervisningen som ges i den svenska skolan. Den återspeglar inte den sanna islam och muslimerna. Jag uppfattar honom som varken mer eller mindre än en fåntratt.

Skulden finns också hos de svenska medierna, som skyller alla brott och all terror på islam och muslimerna. Det finns, säger han, en skillnad i synen på muslimer och andra minoriteter. Judar t.ex. säger han ha skaffat sig en arsenal, så att ingen vågar komma i deras närhet. ”De använder medierna som sina svärd och pengar och ekonomi som sin styrka.”

Han kopplar också attackerna mot moskéerna i Sverige till en dold agenda, som han påstår har med Sveriges erkännande av staten Palestina att göra. Han verkar mena att det är Israelvänliga kretsar i Sverige som tar hämnd.

Varför klargör inte den svenska regeringen, främst utrikesministern Margot Wallström, hur man ser på budskapet om ett hotande folkmord mot muslimer och sionistiska/kristna konspirationer mot muslimerna som sprids för fullt i arabiska medier? Obegripligt!

Då muslimska terrorister dödar människor så som för en tid sedan i Paris, läggs all tonvikt i media och svenska politikers uttalanden på oron för att islamlofobin skall öka. Detta i det europeiska land som just konstaterats vara mest välkomnande i Europa för muslimer som flyr religionsinbördeskriget i Mellanöstern.

När jag skriver detta gör jag ett avbrott för att se Rapport. Där får jag höra vad som händer de några tusen flickor och kvinnor som IS tillfångatagit, sedan de dödat deras fäder och män. De hamnar i en slavmarknad, där de lämnas ut till IS-krigarna som sedan efter att ha våldtagit dem under en tid säljer dem vidare till annan IS-krigare.

En av dessa kvinnor hade berättat, sedan hon lyckats fly till Kurdistan. Man kan svårligen tänka sig vad som drabbar dessa flickor och kvinnor psykiskt, som också ganska kvickt blir gravida?

Detta är inte Islam säger du kanske, men utan tvekan är det en muslimsk armé, där man uppför sig på detta sätt. Förstår inte dessa muslimer att resten av världen drabbas av just islamofobi. I Sverige, liksom på många andra håll i Europa, har vi nu att ta emot dessa IS-krigare, då de återvänder till Sverige. Då jag i framtiden möter en islamsk man i Söderhamn kommer jag sannolikt att undra över om han är en av dessa vidriga IS-krigare utan varje spår av heder.

Tyvärr pågår det alldeles inpå oss ett religionskrig med många inblandade. De sekulära muslimerna, de två stora – Shia och Sunni, båda i olika schatteringar, sekter och grupper, för att inte tala om kristna som kommer i kläm.

För en del av dem är kristna otrogna, som skall dödas. Något helt i strid mot vad Muhammed predikade, men något en del senare tiders ayatollor, mullor och imamer förfäktar. Har jag rätt eller är detta islamofobi?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar