söndag 24 maj 2009

Hej igen!

Igen och igen? Jag har inte varit särskilt flitig bloggare
på senare tid. Jag har problem. Det är något man får med automatik, när man använder en dator. Särskilt när man inte riktigt vet hur man skall använda den och hur skall man kunna veta det?

Jag fick ett erbjudande på datorn. En ny version av Windows Live. Det var bara att ladda ner så skulle nya möjligheter öppna sig. Allt skulle bli så mycket lättare och framförallt bättre. Självklart laddade jag datorn med alla dessa fina nya möjligheter. Vilka de nu var?

När jag sedan ville gå in på MSN, så visade det sig att jag först måste logga in på Windows Live med mitt lösenord. Jag hade tidigare automatisk inloggning. Jag loggade in med det lösernord jag faktiskt hade noterat och fick beskedet att lösernordet var felaktigt. Jag kunde alltså inte längre använda MSN, där jag tidigare kunnat prata med min son i USA och där vi dessutom kunnat se varandra under samtalet.

I det läget antog jag att jag behövde ett nytt lösenord. Hur man då bär sig åt är ett mysterium just nu. Ändra lösenord är tydligen lätt, men för att göra detta behöver man kunna uppge sitt lösenord.

HJÄLP!


3 kommentarer:

  1. Jag laddade ner den nya versionen av Messenger för ett par månader sen, men det blev så mycket krångel att jag tog bort den, och laddade ner den gamla versionen i stället.

    SvaraRadera
  2. Tog bort den? Hur gör man det och har man då kvar den gamla fina versionen?

    SvaraRadera
  3. Man går till Control Panel och sen till Add and Remove Programs (vet inte vad det heter på svenska). Där tog jag bort Live Messenger. Sen laddade jag ner den gamla versionen online. Den jag har nu är 8.5.

    SvaraRadera