måndag 26 mars 2012


Festat i tre dagar
Just det! I tre dagar höll vi på, med en 85-åring som hade ganska ont av skavande kotor. Delvis också av att tvingas välja mellan värk-/insomningstabletter och annat som han tycker mer hör festande till och som dessutom fanns bland presenterna. Tack alla!
De två övre bilderna är från lunchbordet Mari bebådelsedag, sedan Birgits tårta och några ur uppvaktningen kring kaffebord.

Posted by Picasa

4 kommentarer:

 1. Tack Bertil och Birgit för underbara tre dagar med fantastisk mat och dryck. Grattis än en gång till 85-åringen.
  Rosita med familj.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är jag som skall tacka! Synd bara att jag inte var i så god form med min onda nacke.

   Radera
 2. Det såg jättetrevligt ut. Synd vi inte kunde närvara, men hoppas att i alla fall whiskyn var god och att den inte kom på allt för stor bekostan av hälsan. Ett stort grattis från familjen i Israel.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som jag redan sagt under "Jerusalem" smakade whiskyn "himmelskt". Birgit och jag har ännu bara smuttat på varsin liten skvätt. Den är i klassen spara till högtidligare tillfällen. Hur nu det skall gå till när all annan whisky tagit slut? Nåja, jag fick ytterligare en flaska mycket bra whisky från en av mina grannar. Före Jul kom en annan granne över med en 18-årig maltwhisky efter att ha varit på whiskyprovning i Scottland. Jag börjar bli bortskämd.

   Radera